Geld lenen met een doorlopend krediet

Wanneer iemand in geldnood zit dan is een doorlopend krediet wellicht een oplossing. Met een doorlopend krediet krijgt u de beschikking over een leensom met een bestedingslimiet en binnen deze bestedingslimiet kunt u geld blijven opnemen wanneer u het nodig heeft. Wanneer u (een deel) van het geleende bedrag aflost kunt u dit later ook weer opnemen. U kunt ook het gehele bedrag in een keer opnemen in plaats van telkens een deel.

Een goedkoop doorlopend krediet

Wanneer mensen een doorlopend krediet willen afsluiten kijken ze vaak naar de rente die ze moeten gaan betalen over het bedrag dat ze hebben opgenomen. Hoe minder deze rente is hoe goedkoper het doorlopend krediet namelijk is. Houdt er alleen rekening mee dat het goedkoopste doorlopend krediet niet perse het beste hoeft te zijn aangezien er nog andere factoren meespelen bij een doorlopend krediet.

  • Belangrijke factoren krediet
  • Looptijd van het doorlopend krediet
  • Service van de kredietverstrekker
  • Voorwaarden van het doorlopend krediet
  • Betrouwbaarheid van de kredietverstrekker

Banken met goedkoop doorlopend krediet

Wanneer u een goedkoop doorlopend krediet wil afsluiten van een bank doet u er verstandig aan om bij verschillende banken een offerte aan te vragen voor een doorlopend krediet. Met een offerte krijgt u een goed inzicht in het doorlopend krediet van de betreffende bank en met meerdere offertes kunt u bovendien deze doorlopende kredieten met elkaar vergelijken.

Online doorlopende krediet afsluiten

Ook online kunt u goed doorlopende kredieten met elkaar vergelijken op bovenstaande factoren. Dit kunt u doen door op website te kijken van een kredietverstrekker en zo meer te lezen over hun doorlopend krediet. U kunt ook een website raadplegen waar het mogelijk is om doorlopende kredieten met elkaar te vergelijken om zo tot een goed besluit te komen.