Een aankoop financieren doe je goed door bij de ING bank je persoonlijke lening of doorlopende krediet af te sluiten. Daarmee heb je tegen een gunstig rente tarief extra centen op zak waarmee jij leuke interessante aankopen kunt doen. Maak gebruik van de ING bank leen producten om daarmee een auto aan te schaffen of een verre reis te maken. Achteraf kun je geleidelijk aan het geleende bedrag weer terug betalen waarbij de ING een zeer gunstig rente percentage hanteert. Wil je een lening afsluiten neem dan contact op met de ING bank.

Lage rentestand is gunstig

Iets leuks op het oog dan heb je daarvoor geld nodig om het te kunnen aankopen. Momenteel is de rente stand uitermate laag en daarmee geschikt voor jou om de aankoop te financieren door een doorlopend krediet bij de ING bank te nemen. De ING bank zorgt ervoor dat je een goed leen product verkrijgt waarbij je waarde voor je geld krijgt. Laat je altijd informeren door de ING bank helpdesk om een goed leen product en leen tarief te verkrijgen.

Wat is een persoonlijke lening?

Wil je een eigen lening afsluiten bij de ING bank dan kun je handig gebruik maken van de persoonlijke lening. Je hebt eenmalig extra geld nodig waartoe je een lening afsluit. Omdat de ING bank ook het geleende bank weer terug wil zien dien je:

  • iedere maand op de openstaande schuld af te betalen;
  • over de openstaande schuld rente af te dragen.

Op basis van die uitgangspunten kun je van het geleende bedrag gedurende de looptijd van het leen contact gebruik maken om jouw speciale aankoop te financieren. Let wel dat de bank informatie nodig heeft aangaande je financiële verleden zoals dit is geregistreerd bij het BKR en moet de financiële ruimte binnen het inkomen voldoende zijn.

Werking doorlopend krediet

Een andere mogelijkheid om bij de ING bank een lening aan te gaan is middels het doorlopend krediet. Dit doorlopende krediet biedt de mogelijkheid om:

  • tijdelijk financiële ruimte te hebben;
  • een lening aan te gaan op het moment dat je wilt;
  • af te lossen op de lening wanneer je het wilt;
  • zelf te bepalen hoeveel rente kosten je betaalt omdat je de hoogte van de openstaande lening zelf onder controle hebt;
  • na aflossing op een later moment wederom op dat bedrag te gaan lenen.

Een doorlopend krediet biedt dus ruime mogelijkheden op basis waarvan jij flexibele bestedingsruimte hebt.

Informatie

Laat je altijd informeren door een leen specialist van de ING bank zodat jij de meest geschikte leen constructie kunt bemachtigen waarbij je een gunstig rente tarief moet vergoeden. Vergelijk dus de verschillende ING producten zodat jouw wensen optimaal worden ingevuld, door tijdelijk extra financiële ruimte te verkrijgen. Informeer bij de ING bank om in jouw lening behoefte te voorzien. Ook jij kunt tegen een goed tarief een persoonlijke lening of doorlopend krediet afsluiten. Heb je reeds een persoonlijke lening dan bestaat ook de mogelijkheid om die lening over te sluiten in een doorlopend krediet. Zo profiteer jij van de aantrekkelijke ING bank rente tarieven en kun jij je gewenste aankoop doen.